Elkészítés: A porcukrot a margarinnal, a tojással, a mézzel és a szódabikarbónával összekeverjük. Ezután a masszát kevés tejjel, 40 dkg liszttel összegyúrjuk jó alaposan, és 3 részre osztjuk, tepsi hátán egyenként kisütjük.
A krémhez a lisztből és a tejből krémet főzünk, majd hozzákeverjük a porcukrot, így is összeforraljuk. Ha kihűlt a krém, a margarinnal és a 2 csomag vaníliás cukorral összedolgozzuk. A krém egyik felét rákenjük az egyik mézes lapra, amit egy másikkal betakarunk. A krém másik felébe beletesszük a kakaót és a rumaomát, összekeverjük, és a középső lapra kenjük, majd a harmadikkal betakarjuk, pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre