Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd hétvégén? 12 bevált recept a bablevestől a spenótos derelyéig

Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
1. BABLEVES FÜSTÖLT HÚSOS DERELYÉVEL >>> 
2. LIBAMÁJ FÜGÉVEL, CSILIS CSOKIVAL >>> 
3. WOKBAN sÜLT CSÍPŐS MARHA >>> 
4. CSIRKÉS RAVIOLI PETREZSELYEMMÁRTÁSSAL >>> 
5. TEJSZÍNES PULYKASALÁTA MÉZES ÖNTETTEL >>> 
6. WELLINGTON BÉLSZÍN (EREDETI ANGOL RECEPT) >>> 
7. SPENÓTOS DERELYE KÉKSAJTMÁRTÁSSAL ÉS RÁNTOTT GOMBAFEJEKKEL >>> 
8. FOKHAGYMÁS-MUSTÁROS PULYAKOCKA BORSÓS-PARMEZÁNOS TÉSZTÁVAL >>> 
9. SHAKSHUKA EGYSZERŰEN >>> 
10. RAVIOLI BACONÖS TOJÁSKRÉMMEL >>> 
11. KAKAS VÖRÖSBORBAN (COQ AU VIN) >>> 
12. BIRSALMÁVAL ÉS DIÓVAL TÖLTÖTT SERTÉSBORDA ASZALT SZILVÁS VÖRÖS KÁPOSZTÁVAL ÉS SÜLT BURGONYÁVAL >>> 


Korábbi hétvégi ebédötleteinket itt találjátok >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss