Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Mezőhegyesi csikós tokány

default user icon

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg császárszalonna
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 40 dkg sertésszűzpecsenye
  • bors
  • 20 dkg csemegeuborka
  • 10 dkg paprika
  • 10 dkg paradicsom
  • 2 dl tejföl
  • 1 csokor friss petrezselyem

Elkészítés

    1. A csíkokra szeletelt füstölt szalonnát és császárszalonnát kevés olajon enyhén megpirítjuk, majd belehelyezzük a kockára vágott makói vöröshagymát, a csíkokra darabolt sertésszűzpecsenyét, sózzuk, őrölt fehér borssal megszórjuk, kevés vízzel felengedjük, és megpároljuk.
    2. Mikor a szűzpecsenye megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott csemegeuborkát, a felaprított tölteni való paprikát és paradicsomot. Tejföllel dúsítjuk, és kiforraljuk, végül megszórjuk petrezselyem zöldjével.

    HENTESTOKÁNY EGYSZERŰEN>>> 

    DEBRECENI TOKÁNY EGYSZERŰEN>>> 

    TEJSZÍNES TOKÁNY>>> 

Megjegyzés

Mikulán Róbert receptje.

MME
Hirdetes
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetes
Hirdetes

Hasonló Receptek

Magazin

Hirdetes
Hirdetes