Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mezőhegyesi csikós tokány

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A csíkokra szeletelt füstölt szalonnát és császárszalonnát kevés olajon enyhén megpirítjuk, majd belehelyezzük a kockára vágott makói vöröshagymát, a csíkokra darabolt sertésszűzpecsenyét, sózzuk, őrölt fehér borssal megszórjuk, kevés vízzel felengedjük, és megpároljuk.
  2. Mikor a szűzpecsenye megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott csemegeuborkát, a felaprított tölteni való paprikát és paradicsomot. Tejföllel dúsítjuk, és kiforraljuk, végül megszórjuk petrezselyem zöldjével.

HENTESTOKÁNY EGYSZERŰEN>>> 

DEBRECENI TOKÁNY EGYSZERŰEN>>> 

TEJSZÍNES TOKÁNY>>> 

Megjegyzés

Mikulán Róbert receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss