Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 cipót formálunk, kinyújtjuk, és sütőpapíron világosra sütjük 200 fokon, kb. 8-10 perc alatt.
A krémhez a tejet a pudinggal és a kristálycukorral addig főzzük, míg leválik a kanálról. Kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal is összekeverjük. Elfelezzük, az egyik felébe a kakaóport, a másik felébe a vaníliás cukrokat tesszük.
Az alsó tésztalapot kakaós krémmel, a következőt vaníliás krémmel kenjük meg.
A mázhoz a vizet a kristálycukorral hólyagosra főzzük, belekeverjük a kakaót, és a tűzről levéve a margarint. Langyosra hűtjük, majd a tészta tetején egyenletesen elsimítjuk. Másnap szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre