Összekeverjük a tojást, a mézzel, a cukorral, és a vajjal, majd a lisztbe keverjük a fűszerkeveréket és a szódabikarbónát.Ezután hozzá keverjük a tojásos masszához. Majd 1 órára hűtőbe tesszük.
A tésztát ketté osztjuk, és 2 lapot sütünk belőle előmelegített sütőben, 160 fokon cirka öt perc alatt. Vigyázni kell vele, nehogy megégjen!
Közben a lekvárt összekeverjük a cukorral és a dióval, és a kihűlt lapot megkenjük vele, majd megszórjuk a reszelt citromhéjjal. Beborítjuk a másik lappal, de arra is hagyunk egy kicsit a lekvárból. Vékonyan megkenjük vele.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük a porcukorral, és szétosztjuk a tetején. Végül pedig, megszórjuk kandírozott gyümölccsel, és egy kis olvasztott csokival.