Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes puszedlis-mascarponés pohárkrém

15 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A mascarponét krémesre keverjük az ízlés szerinti mennyiségű porcukorral és a vaníliás cukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a mascarponés krémhez keverjük.

Poharakba kanalazzuk a habos krémet, majd a tetejére morzsoljuk a mézes puszedlit. Ezután megszórjuk a gránátalmamagokkal, majd egy réteg krémmel befedjük. A krém tetejére szintén puszedlit morzsolunk, majd a maradék gránátalmamagokkal díszítjük.

Megjegyzés

Rögtön fogyasztható. Amennyiben előbb elkészítjük, akkor a hűtőben tároljuk fogyasztásig. - kgizike

Ezek is érdekelhetnek

Friss