Elkészítés: A 4 tojás sárgáját a cukorral és a mézzel habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. A kikevert tésztába 5 dkg durvára vágott diót teszünk. Hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét, és az egészet papírral bélelt tepsibe tesszük. A sütésnél vigyázzunk, mert a tészta megbarnul.
A krémhez a tojást a liszttel és a tejjel simára keverjük, és sűrű krémet főzünk belőle, majd hagyjuk kihűlni.
A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük, és a kihűlt krémhez adjuk, majd rátesszük a tésztára.
Csokimázzal vagy reszelt csokival díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre