Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes-mustáros csirkeragu tejszínesen

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A húst kisebb csíkokra vagy kockákra vágjuk, és olívaolajon fehéredésig sütjük, közben megsózzuk, megborsozzuk, és a zúzott fokhagymát is hozzáadjuk.
  2. Amíg fő, simára keverjük a mézet, a mustárt, a keményítőt és a főzőtejszínt. Ha a hús elkészült, ráöntjük a szószt, és addig főzzük, amíg a szósz felforr. Végül megszórjuk bazsalikommal. Párolt rizzsel tálaljuk.

    Mézes csirkecombok >>> 

    MUSTÁROS FOGÁSOK MINDEN ALKALOMRA >>> 

    Tejszínes receptek >>> 

Megjegyzés

Gyors, finom étel. Kezdő háziasszonyok is elkészíthetik könnyedén. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss