Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes-mustáros csirkecombok almás karfiolágyon

MME MME
1
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Elkészítjük a pácot: a mustárt, a felolvasztott mézet (én mikróban melegítem), az olajat, a sót és a fűszereket összekeverjük, a combokat egy tálba tesszük, bevagdossuk, ráöntjük a pácot, és bedörzsöljük. Alufóliával letakart tepsibe tesszük a combokat, és 40 percet pároljuk a sütőben 220 fokon. Közben a karfiolt rózsáira szedjük, és megpároljuk. Az almát nagy kockákra vágjuk. A combokat kiszedjük egy tányérra, a karfiolt és az almát a húslébetesszük, megforgatjuk, majd a combokat a zöldségágyra tesszük. Visszatoljuk a sütőbe, és megpirítjuk a tetejét. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss