Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mézes-mustáros csirkecomb vele sült zöldségekkel

Hozzávalók

  • 4 db csirkefelsőcomb (bőr nélküli)
  • 3 ek méz
  • 3 ek magos dijoni mustár
  • 3 tk friss kakukkfű levél
  • 1/2 csomag spárga
  • 1 db kisebb brokkoli
  • 2 fej lila hagyma
  • 2 db kápiapaprika
  • olívaolaj

Elkészítés

    1. A megtisztított, feldarabolt zöldségeket összekeverjük egy tepsiben, megsózzuk, megborsozzuk, olívaolajjal meglocsoljuk és megszórjuk friss kakukkfűvel. Alufóliával lefedve betoljuk a 190 fokra előmelegített sütőbe 15 percre.
    2. Ez után átforgatjuk a zöldségeket, rájuk helyezzük a besózott csirkecombokat, amiket bekenünk a méz, a mustár és friss kakukkfű keverékével. Visszatoljuk a tepsit a sütőbe további 30-40 percre.
    3. Ekkor ismét átkenjük a combokat a maradék mázzal és ezúttal grillfokozaton sütjük tovább, amíg szépen megbarnul.

      NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek