Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes-mustáros csirke tésztaágyon

3 4.5/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. Kifőzzük a tésztát a szokásos módon.

2. Serpenyőben üvegesre párolunk fél fej felaprított hagymát, majd rádobjuk a megtisztított, meghámozott, icipicire vágott gombát. Sóval, borssal ízesítjük. Kb. 5-10 percig takaréklángon pároljuk, majd apróra vágott petrezselymet szórunk rá.

3. Egy másik serpenyőben megpirítjuk a hagyma másik felét, majd rádobjuk a kockákra vágott csirkemellet, megsózzuk.Miután a csirkemell picit megpirult, fedő alatt 10-15 perc alatt puhára pároljuk. Ezután adjuk hozzá a mézet és a mustárt, valamint a hagymás-gombás keveréket, és jól összerottyantjuk.

4. A kifőtt tésztával tálaljuk.

Megjegyzés

A gombás keverék akár el is hagyható, én csak azért tettem bele, mert egy sajtos-gombás hús töltelékéből maradt. Nem rontotta el ezt az ételt sem. - Giuditta25

Ezek is érdekelhetnek

Friss