Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes-mustáros csirke, ahogy Zsulu szereti

MME MME
23 4.9/5
45 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst felkockázzuk, és szokásos módon, margarinon megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk. Ízlés szerint párolhatunk alá egy fej hagymát is. Amíg rotyog, simára keverjük a többi hozzávalót egy tálban. Ha a hús elkészült, ráöntjük a szószt, és addig főzzük össze őket, amíg a szósz sűrűsödni kezd. Ha nem akar, szórhatunk még hozzá kevés lisztet, de azért ne vigyük túlzásba!

Megjegyzés

FONTOS! A hozzávalóknál írt mennyiségek az Én ízlésemet tükrözik, tehát kevergetés közben érdemes kóstolgatni is, és nem mindent rögtön összeönteni.
Nagyon gyors, és finom étel, sokkal jobb, mint a boltban árult üveges változat. Mi orsó tésztával szeretjük, de rizzsel is finom. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss