Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes-mustáros-chilis sertésborda

120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A chilit apróra vágjuk. A mézet elkeverjük a mustárral. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk.

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk durvára őrölt borssal, az apróra vágott chilivel, és megkenjük a mézes-mustáros páccal. A húst 1-2 órára a hűtőbe tesszük.

A csíkokra vágott zöldségeket egy serpenyőben kevés olajon hirtelen nagy lángon átpirítjuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, majd félretesszük.

A hússzeleteket pár csepp olajon vagy grillen átsütjük, és a sült zöldségekkel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss