1. Olvasszuk meg a vajat, majd hagyjuk kihűlni.
2. Amíg hűl, egy nagy tálban keverjük fehéredésig a tojást a cukorral és a vanília kikapart magjaival.
3. Adjuk hozzá a mézet, a lisztet, a mogyorót, a fahéjat és a narancshéjat, majd az egészet keverjük simára.
4. Forgassuk össze a vajat a mogyorókrémmel, majd ezt is keverjük a tésztához. Fedjük le, és tegyük a hűtőbe legalább 1 órára.
5. Kanalazzuk a tésztát kivajazott formákba, és süssük a 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig.
6. Hagyjuk a formában kihűlni, majd borítsuk ki, és porcukorral meghintve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre