Elkészítés: A tésztához a porcukrot keverjük habosra a tojásokkal a robotgéppel. A fél tábla csokit reszeljük egy tálba, és adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet. Ha ezt összekevertük, öntsük hozzá a tojásos-cukros habot, és csorgassuk bele a megmelegített mézet (mikróban kb. 1 perc). Ha összedolgoztuk a masszát, akkor kikent, lisztezett - vagy sütőpapírral bélelt - tepsibe öntsük bele, egyengessük el.
Jól előmelegített sütőben kb. 200 fokon 25 percig vagy tűpróbáig süssük (néha szurkáljuk meg villával, hogy kicsit összeessen). Ha szép aranybarnára sült, akkor vegyük ki a sütőből, és hagyjuk hűlni.
Amíg hűl, készítsük el a tetejére a mázat. Ehhez a citromlét annyi porcukorral keverjük össze, hogy nagyjából tejfölsűrűségű legyen.
Vegyük ki a tepsiből a tésztát, és kenjük szét rajta a citromos cukormázat. Pár perc alatt megdermed, és már lehet is bevizezett formanyomóval szaggatni. Ha kiszaggattuk őket, a fantáziánkra bízva a dekor tollakkal, a díszekkel és a megolvasztott csokival bátran díszítsük!