Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrjuk, és gáztepsi hátán 2 lapot sütünk.
A krémnél az alapot megfőzzük (liszt, puding, tojássárgája, tej, cukor) állandó keverés mellett. Míg hűl, a margarint habosra keverjük, majd a két krémet összevegyítjük, és együtt is habosítjuk.
Az alsó lapot egy kicsit meglocsoljuk rumos tejjel és rákenjük a krémet, majd a tejszínt kemény habbá verjük és a krémre terítjük, rátesszük a második lapot. Én azt is enyhén meg szoktam locsolni rumos tejjel, de csak keveset, nehogy elázzon a teteje.
Másnap szeleteljük, a tetejét porcukorral meghintjük. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre