Elkészítés: A tejhez adjuk hozzá a tojást, a cukrot, a vajat és a mézet. Alaposan keverjük össze, majd főzzük fel. A forró keverékhez adjuk hozzá a lisztet és a szódabikarbónát, keverjük simára, majd osszuk kétfelé. Mindkét adag tésztát nyújtsuk négyszögletes lappá, külön-külön süssük meg, majd hagyjuk kihűlni.
Közben készítsük el a krémet: a tejben keverjük el a vaníliás pudingot, a cukrot és a vaníliás cukrot, főzzük sűrűre. Hagyjuk kihűlni, majd a krémben vegyítsük el a margarint.
A tejszínben dolgozzuk el a habfixálót, és verjük kemény habbá. A kész krémet kenjük az egyik kihűlt süteménylapra, tegyük rá a vastag réteg tejszínhabot, majd takarjuk le a másik lappal. A tetejét szórjuk meg porcukorral.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre