Elkészítés: A hozzávalókat a liszt nélkül gőz fölött habzásig keverjük. Ha kész, hozzáadjuk a lisztet, összegyúrjuk, és 4 részre osztjuk. Normál méretű tepsi hátán szép barna lapokat sütünk.
A krémhez 5 dl tejből 4 evőkanál liszttel sűrű krémet főzünk. Hűlni hagyjuk. 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral és 2 csomag vaníliás cukorral robotgéppel jó habosra keverünk, majd a két masszát összedolgozzuk. Szétmérjük 3 egyenlő részre, és ezzel töltjük a lapokat.
A csokimázhoz 25 dkg ét tortabevonót 4 evőkanál étolajjal gőz felett felolvasztunk, majd bevonjuk a süti tetejét. Egy éjszakát állni hagyjuk, másnap szeleteljük. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre