A tészta hozzávalóit a liszt kivételével gőz felett folyamatosan kevergetve, kb. 10 perc alatt krémesre főzzük. Amikor langyosra hűlt, hozzáadjuk a liszthez, és összegyúrjuk. (én 2- 3 evőkanál tettem még bele, mert nem állt össze)
Négy részre osztjuk, és egyenként vékony lappokká nyújtjuk. Jól kikent , kilisztezett sütőlapokon, vagy a tepsi hátán, 170 fokra előmelegített sütőben (légkeveréses sütőben max. 160 fok) kb. 5-7 perc alatt aranybarnára sütjük.
A krémhez a tejet felforraljuk, beleszórjuk a búzadarát, és folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral habosra kikeverjük, apránként hozzáadjuk a kihűlt darát, végül az egészet robotgéppel krémesre keverjük.
A legalsó lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a következő lapot, amelyet lekvárral kenünk meg. A következő lapra rákerül a krém másik fele. A tetejét porcukorral meghintjük, vagy csokimázzal díszítjük.