A tésztához a lisztet, mézet, vajat, tojást, tejfölt, zsírt és a szóbabikarbónát összekeverjük, alaposan összegyúrjuk, majd négy lapot nyújtunk belőle.
A 4 darab lapot egyesével egy nagyobb tepsi hátán sütőpapíron előmelegített sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük.
A krémhez a három tojás sárgáját összekeverjük a 2 evőkanál cukorral, a 2 evőkanál liszttel. Ezután állandó kevergetés mellett fokozatosan hozzáadjuk a tejet és sűrűre főzzük.
Ha kihűlt hozzáadjuk a margarint és a cukor keveréket.
Összeállítjuk a krémest: az első tésztalapra kanalazunk a krémből, majd ráhelyezzük a második lapot. Közepére lekvárt kenünk, majd ismét egy réteg tészta következik, amelyre a krémből kanalazunk. A tetejére csokimáz kerül, amit cukorral is díszíthetünk.