Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, gáztepsi hátulján 2 lapot sütünk belőle. Még forrón kettévágjuk, így 4 lapot kapunk. A tésztával könnyű bánni, és igazán finom lesz.
A krémhez csomómentesre keverjük a tejet a liszttel és a kakaóval, és sűrű krémmé főzzük. Hozzáadjuk a cukrot is, kevergetve
kihűtjük, majd habosra keverjük a margarinnal.
A máz hozzávalóit alaposan kikeverjük.
A kihűlt lapokat megtöltjük a krémmel. A tetejét bevonjuk a mázzal.
Másnapra bepuhulnak a lapok, ekkor lesz szeletelhető.
Jó sütést mindenkinek!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre