Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mézes csirkecombok egyszerűen

default user icon
3/5

Hozzávalók

  • 4-6 db csirkecomb
  • olaj
  • 1 fej hagyma
  • 1-2 ek ketchup
  • 1-2 ek méz
  • bors

Elkészítés

    1. A combokat tisztítás után félbevágjuk, megsózzuk és tepsiben egymás mellé rakjuk. Egy kevés olajjal meglocsolva, fóliával letakarva kb. 30 perc alatt készre sütjük.
    2. A hagymát nagyon apróra vágjuk, egy kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a ketchupot és a mézet. Összeforraljuk, megsózzuk és megborsozzuk.
    3. Az időközben elkészült csirkecombokat egy lapos tűzálló tálra rendezzük (a tepsiben is maradhat, de akkor a sütés közben keletkezett levet leöntjük), tetejüket bekenjük a mézes mázzal, és visszatesszük a sütőbe 200 fokra kb. 10 percre, hogy rásüljön. Sütés közben meg lehet ismételni a kenést - nem baj, ha egy kicsit lefolyik. (A mázat nem kell sokáig sütni!) Majonézes kukoricasaláta illik hozzá.

      Még több csirkecomb recept >>> 

      Mézes, csilis, fűszeres csirkeszárnyak >>> 

      Még több csirkerecept >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin