Elkészítés: Olajon üvegesre dinszteljük a finomra vágott hagymát. A tűzről levéve belekeverjük a köményt és az erős paprikát. Visszatéve a tűzre rárakjuk a lebőrözött, kicsontozott és kockára vágott csirkemellet. Fehéredésig sütjük, majd a serpenyőből kivéve félretesszük.
Másik serpenyőben a megmosott rizst megfuttajuk, hozzáadjuk a mazsolát, a kukoricát levével együtt. Beletesszük a húst, a főtt babot és a marinált paprikát. Végül annyi vízzel öntjük fel, hogy bőven ellepje. Belekeverjük a curryt, sóval, borssal ízesítjük, óvatosan összekeverjük, majd az edényt befedjük. Felforralva kis lángon keverés nélkül 25 percig főzzük. Azután levesszük a tűzről, és a fedőt rajta hagyva 20 percig saját gőzében hagyjuk állni.
Tálalás előtt villával óvatosan megkavarjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre