Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A METRO idén is megszervezte a Magánvállalkozók Napját

default user icon
MME
Immár negyedik alkalommal rendezték meg október második keddjén, azaz október 8-án a Magánvállalkozók Napját, amit a METRO hívott életre. Ez alkalomból a nagykereskedelem ösztönzésére és támogatásával keddtől vasárnapig 2800 vendéglátó és szolgáltató hely közel 3000 vendégcsalogató ajánlattal és kedvezménnyel várja a hozzájuk betérőket.

A METRO Magánvállalkozók Napja azért jött létre, hogy ezen a napon sikeres vállalkozók ezrei mutathassák be üzletüket világszerte, úgy, hogy a vendégeknek különleges ajánlatokat kínálnak a nagykereskedelem felhívására és támogatásával. A felajánlott kedvezményekért az áruházlánc engedményeket ad partnereinek kínálatából és abban is segít, hogy a rendezvény híre minél többekhez eljusson.

A nagykereskedelem kiemelten kezeli HoReCA partnereit, ezzel a kezdeményezésével a hazai vendéglátás sokszínűségét szeretné reflektorfénybe állítani. A Magánvállalkozók Napjához csatlakozó éttermek és szolgáltatók kedvezményeiről a www.maganvallakozoknapja.hu honlapon található lista és részletes információ.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss