Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Minőségi probléma lehet az egyik szénsavmentes Szentkirályi ásványvízzel

default user icon
MME
A METRO áruházakból, minőségi okokra hivatkozva, a gyártó kivonja a forgalomból a 0,75-ös kiszerelésű, szénsavmentes Szentkirályi ásványvizet.

A METRO oldalán megjelent közlemény így szól:

"METRO Kereskedelmi Kft. ezúton szeretné Önt tájékoztatni, hogy a mai nappal az alábbi termék visszahívását kezdeményezi minőségi hiba miatt a Szentkirályi – Kékkúti Ásványvíz Kft.

0,75l Szentkirályi ásványvíz szénsavmentes, üveges

Minőség megőrzési idők:
19.08.2018
26.08.2018
06.09.2018
04.10.2018
Vonalkód: 5999881783148

A METRO Kereskedelmi Kft. mindig kiemelt figyelmet fordít az általa forgalmazott termékek biztonságára és minőségére, ez áll stratégiájának középpontjában.

A fenti információk alapján a METRO Kereskedelmi Kft. a fenti szavatosságú termék forgalmazását 2018. január 12-től felfüggesztette és visszahívja azokat Vásárlóitól."

Kérjük, hozza vissza a termékeket bármely METRO áruház Vevőszolgálati osztályára 2018. február 28-ig, és a termék árát visszatérítjük Önnek.

Elnézését kérjük ezúton is az esetlegesen okozott kellemetlenségért, és kérjük szíves együttműködését.

A palackozás során technológiai hiba következtében kis darabszámú, már pontosan beazonosított tételek esetében fordult elő minőségügyi probléma.

Az érintett termékeket kizárólag nagykereskedések számára forgalmazzuk. A termékek visszahívásáról nagykereskedőinktől és partnereiktől rendelkeztünk.

Forrás: METRO 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss