
Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét habnak felverjük, majd fakanállal belekeverjük a többi hozzávalót a kakaó kivételével. Kicsit sűrű, de ne ijedjünk meg. Sütőpapírral bélelt őzgerincformába öntjük a felét, a maradék tésztába keverjük a kakaót, és azt is formába tesszük. Megsütjük, tűpróbáig.
Mikor kész és kihűlt, kb. 0,8 cm-es szeletekre vágjuk.
A pudingot megfőzzük, ha kész, belekeverjük a margarint.
A tésztaszeleteket összeragasztjuk a puncsos krémmel úgy, hogy a fehér és a kakaós szeletek váltakozzanak.
A mázhoz a hozzávalókat felfőzzük, és kb. 10 percig kis lángon kavargatva besűrítjük, mikor kezd kihűlni, a sütire kenjük. 1 éjszakára hűtőbe tesszük, másnap ferdén vágva tálaljuk.
Lehet a puncs helyett másmilyen pudinggal, esetleg többféle pudinggal is készíteni.