Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Metélt tészta gombamártással

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát letisztogatjuk és apróra daraboljuk. A megtisztított hagymát finomra vágjuk, és a serpenyőben felhevített olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a gombát, kevergetve megpirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel. Végül a mártást megsózzuk, megborsozzuk.
  2. A metéltet a csomagolásán olvasható utasítás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
  3. A tésztát tányérokra halmozzuk, és rámerjük a mártást. Petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

PARADICSOMOS-GOMBÁS PULYKÁS TÉSZTA >>> 

 

Megjegyzés

A tejszínt kókusztejjel, tönköly- vagy zabtejszínnel helyettesítheted. Tetszés szerint csili- vagy curryporral is fűszerezheted. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss