Elkészítés: A tésztát megfőzzük, és lecsepegtetjük. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, és felaprítjuk. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tojást és a lisztet, majd megsózzuk, megborsozzuk. (Egy kis ételízesítőt is adhatunk hozzá.) Hozzákeverjük a zöldségeket és a metéltet. Serpenyőben olajat forrósítunk, és egy kanálnyi tésztás keveréket teszünk bele. Lapáttal kissé szétnyomjuk, hogy egy kisebb, tenyérnyi lepényt kapjunk, és közepes lángon mindkét felét pirosra sütjük. Papírtörlőre szedjük, és forrón, reszelt sajttal, tejföllel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre