Mentolos forró csoki

Hozzávalók

  • 10 dkg mentolos töltött csokoládé
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 0,6 dl tejszín
  • 4 cl mentalikőr
  • 3,5 dl tej
  • mentalevél (a díszítéshez)

Elkészítés

    1.

    Melegítsük fel a tejszínt, majd öntsük fémtálba. Tegyünk félre a mentolos, töltött csokoládéból 4 kockát. A többit daraboljuk fel az étcsokoládéval együtt, szórjuk a meleg tejszínbe, és olvasszuk meg forró vízfürdőben vagy gőz fölött.

    2.

    Melegítsük csaknem forráspontig a tejet. Keverjük össze az olvasztott csokoládéval és mentalikőrrel, majd töltsük 4 előmelegített csészébe, végül díszítsük a félretett csokoládéval és mentalevéllel tetszés szerint.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin