Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mentolos forró csoki

15 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A tejszínt felmelegítjük, majd fémtálba öntjük. Félreteszünk a mentolos, töltött csokoládéból 4 kockát. A többit feldaraboljuk az étcsokoládéval együtt, a meleg tejszínbe szórjuk, és gőz fölött megolvasztjuk.

2.

A tejet felmelegítjük. Összekeverjük az olvasztott csokoládés tejszínnel és mentalikőrrel, majd 4 előmelegített csészébe töltjük, végül a félretett csokoládéval és mentalevéllel tetszés szerint díszítjük.

FEHÉR FORRÓ CSOKI>>> 

FORRÓ CSOKI PILLECUKORRAL>>> 

CITROMOS GYÖMBÉRES FORRÓ ITAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss