Elkészítés: 1. A csirkecombokat megmossuk, besózzuk, tepsibe tesszük, és 160 fokon kb. 1 órát sütjük.
2. A spárgát és a répát megtisztítjuk, a spárgát 4 centis darabokra, a répát és a zöldhagymát karikára vágjuk. A répát és a spárgát sós vízben dobjuk, egyszer felforraljuk, majd leszűrjük. A vajat felhevítjük, a zöldhagymát megfonnyasztjuk, rádobjuk a répát és a spárgát, átforgatjuk, felöntjük a tejszínnel és a tejjel, és kb. 10 percig lassan főzzük. Sóval, borssal, pici cukorral ízesítjük. Hideg vízzel elkevert 1 evőkanál keményítővel besűrítjük. Legvégén megszórjuk a mentával és a petrezselyemmel.
3. A tojásokkal és a csirkecombbal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre