Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt a sült krumplit szereti az Oroszlán, a Nyilas vagy a Bak!

default user icon
MME
Sült krumpliból annyiféle van, hogy szinte meg sem tudjuk számolni, így aztán, szerecsére, mindenki ki tudja választani a neki leginkább ínyére valót. De vajon mennyire jellemző valakire az, hogy melyik ropogós burgonya-típus a kedvence? Nézzük, hogy a csillagjegye szerint ki, milyen burgonyára bukik!
BAK: Steak burgonya

Minél nagyobb annál jobb - és ez a sült kruplidra is igaz. Ambíciózus vagy, érzékeny és hangos, némelyeknek talán kicsit sok is - nem csoda, ha sült krumpliból sem elégszel meg csakis a sokkal. Sok nagy darabbal,  ha lehetséges.

9 BEVÁLT TIPP: ÍGY LESZ TÖKÉLETES A SÜLT KRUMPLI! >>> 
VÍZÖNTŐ: rácsos krumpli

Te vagy az, aki az étteremben azt mondja: nem kér semmit, majd megvárja, amíg mindenki rendel magának, majd bejelenti, hogy igazából egy négyszemélyes tára vágyna, és de kár, hogy senki nem közösködik vele. Ez elég bátor húzás, de kicsit, lássuk be,  furcsa is - mint ez a lyugatott krumplitallér, amit rácsos vagy gofri-krumplinak is hívhatunk. 

Halak: cipőfűző-krumpli

Szuperérzékeny vagy, tudjuk jól. Csak lehet, hogy túlságosan jól titkolod! Miközben kívül, bármi történjék is, végtelenül kedves vagy, nyugodt és kiegyensúlyozott, belül halmozod a sérelmeket és a bosszúságot addig, amíg az érzéseid olyan kuszák nem lesznek - mint egy nagy tál cipőfűző vékonyságúra szeletelt, és frissen kisült krumpli. Van még kérdés?

Kos: fűszeres spirálburgonya

Szereted az ízeket,  szereted az életet, szereted ha valami különleges, feltűnő, kissé pikáns, e sosem közönséges. Nem  kérdés, hogy miért ez a krzmpli a kedvenced!

9+1 SÜLT KRUMPLI RECEPT, HA MÁR UNOD A HAGYOMÁNYOS HASÁBBURGONYÁT! >>>
Bika: hasábburgonya

Visszafogott vagy és elegáns. Csakis a örökérvényű dolgok, az igazi klasszikusok hoznak lázba. Tiéd minden sült burgonyák legalapabBIKA.

Ikrek: krokett

Vannak, akik úgy godolják, hogy a burgonyakrokett nem sült krumpli. Krumpliból van? Igen Kisütik? Igen. Akkor?! Probléma?! Te, mint Ikrek biztosan egyetértesz ezzel, mert szereted, ha valami egyszerre többféle is lehet, vagyis szereted kategorizálni a dolgokat - de főleg a metszetek kedvéért.

Rák: Fokhagymás-parmezános sült krumpli

Egy Rák sokrétű egyéniség,  és rendkívül intenzív ember. Szereted a kihívásokat, és az izgalmas, újszerű dolgokat, a klasszikusokat - egy kis csavarral! Mint amilyen egy tál ilyen izgalmas fűszerezésű burgonya.

9 RECEPT A SÜLT KRUMPLI SZERELMESEINEK >>>
Oroszlán: édesburgonya

Az Oroszlánok imádják a feltűnést. Mindent, ami más, ami meglepő, ami különleges. Tehát, ha étteremben ülve a Vízöntők az elhúzódó és váratlan rendeléseikkel borítják ki az asztaltársaságot, akkor az Oroszlánok azzal, hogy olyasmiket rendelnek, ami biztosan senki másnak nem  jutna eszébe, és, ami senki más kajájához nem passzol. Több marad így neked, igaz, Oroszlán barátunk?

Szűz: Sütőben sült kockakrumpli

Krumpliban sem ismersz tréfát. Csak semmi variálás, a krumpli, az legyen krumpli.

Mérleg: Fűszeres steak-burgonya

Az egyenlőség elve léted alapköve, nem csoda, ha imádod az egyforma és szabályos,  félhold alakú hasábokra formázott krumplidarabokat. Ugye?!

SKORPIÓ: SAJtszószos hasábburgonya

Mindig az ösztöneid után mész. És az ösztöneid a sajtszósszal gazdagon meglocsolt sült krumpli felé hajtanak. Mindig.

Nyilas: Hullámos hasáb

Te is az szabályok nagy rajongója vagy, mint a Mérleg, de bírod a kissé renitens dolgokat is. Ezek a hullámsra szelt krumplihasábok tökéletesen egyesítik a kettőt: egyformák bár, de a cikkcakkos szélükkel különlegesek és szokatlanok is egyben. Bírod őket, igaz?

DIÉTAHOROSZKÓP! FOGYÓKÚRÁS TIPPEK MINDEN CSILLAGJEGYNEK >>> 
EGÉSZSÉGHOROSZKÓP: EZ A TESTRÉSZED BETEGSZIK MEG LEGGYAKRABBAN A CSILLAGJEGYED SZERINT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss