Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztően lefogyott Melissa McCarthy! 45 kilóval lett könnyebb a Szívek Szállodája Sookie-ja

A gömbölydeden is végtelenül bájos, imádnivaló és elképesztően vicces Melissa McCarthy, öt év alatt fogyott három ruhaméretnyit. Állítása szerint a sikeres fogyókúra fejben dől el.

 A 2000-es évek elején indult Szívek Szállodája (Gilmore Girls) című sorozatból ismerte meg a nagyvilág Melissa McCarthyt, aki a főhős, Lorelai Gilmore legjobb barátját és cégtását alakította tíz éven keresztül. Ő volt az istenien főző séf, aki imád enni, így Melissa testalkata tökéletesen passzolt a szerephez, és nem, hogy nem zavarta, de kifejezetten élvezte, hogy nem kell az alakjával törődnie, míg kolléganőjének, Lauren Grahamnek el kellett játszania a rengeteget evő-ivó, soha nem sportoló, és ennek ellenére bombatestű Lorelait.

Ám az orvosa 2012-ben közölte vele: ha nem változtat az életmódján, az hosszú távon az egészségére mehet.

"Mindig is foglalkoztatott a súlyom, és mikor ezt végre fejben elengedtem, és csak a feladatokra koncentráltam, akkor, csodák csodájára, a kilók is elkezdtek leolvadni. Minden nap 20-30 percet kocogok, és sokkal egészségesebben étkezem. Ez nagyon nehéz, de sokkal jobban érzem magam így."

McCarthy az elmúlt 5 évben rengeteg súlyfeleslegtől szabadult meg: összesen 45 kilót fogyott azóta, egy dietetikus és személyi edző segítségével.

"Nagy szívfájdalmam, hogy a megváltozott külsőm miatt véget ért a Mike és Molly című sorozat - azt mondták, már nem fedem a rólam kialakított képet. Hát nem elképesztő?!"


Mi sem érjük a sorozat gyártóinak döntését, hiszen Melissa külseje fényévekre van a sportos és szikár, xs-es testalkattól, ellenben sokkal egészségesebbnek és boldogabbnak tűnik a tavaly óta készült fotókon. Szívből gratulálunk innen távolból, és üzenjük: meghajolunk a nagysága előtt, és csak így tovább FŐNÖK!

DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A WALL STREET FARKASÁNAK OSCAR-JELÖLT SZTÁRJA! >>> 
FELISMERHETETLEN! DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A MÁSNAPOSOK SZTÁRJA >>> 
DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A WALL STREET FARKASÁNAK OSCAR-JELÖLT SZTÁRJA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss