Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így tette helyre Melissa McCarthy a súlyával kapcsolatban piszkálódó újságírót

default user icon
MME
Eddig is sejtettük, hogy Melissa McCarthyt nem kell féltenünk, ha valakit helyre kell tenni, és most kiderült, hogy a sejtésünk igencsak megalapozott. Történt ugyanis, hogy a színésznőt egy újságíró arról kérdezte egy sajtótájékoztatón, hogy mégis hogyan sikerült az ő méreteivel szerepet kapnia Hollywoodban? Melissa nem késlekedett a válasszal.

Melissa McCarthy személye állandó céltábla azoknak, akik nem érik: hogyan lehet valaki boldog, kiegyensúlyozott és nem utolsó sorban sikeres 38-as méret felett. Ők azok, akik rendszeresen megjelennek a közösségi oldalakon a színésznőről szóló hírek környékén, és nem győznek hangot adni megdöbbenésüknek, mi több: felháborodásuknak.

De azt, hogy egy filmpremier alkalmából rendezett sajtótájékoztatón, egy magát profinak mondó újságíró részéről is elhangozhat egy ilyen jellegű kérdés, azt nem gondoltuk volna.

McCarthy az InStyle magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy a Koszorúlsányok című film sajtóvetítése utáni konferencián nekiszegezték a kérdést: meglepődött-e azon, hogy valakiből, az ő elképesztő méreteivel nem csak, hogy rendszeresen foglalkoztatott színésznő, de egyenesen A-listás sztár lett?

"Az elképesztő méretemmel egy pillanat alatt elintéznélek" - gondoltam először, de természetesen nem mondtam ki" - mondta McCarthy. "Inkább úgy tettem, mint, aki meg sem hallotta a kérdést, és a  forgatókönyvről próbáltam értekezni. Láttam rajta, hogy totál idiótának néz, és megpróbált még kétszer-háromszor visszakanyarodni a témához. Persze nem hagytam".

A Főnök sztárja egy másik alkalomról is beszámolt, amikor azt firtatták, hogy miért érzi szükségét annak, hogy ilyen groteszk módon viselkedjen: mindig szakadt,  ápolatlan és  üvöltözik mindenkivel.

"Először úgy tettem, mint aki nem érti miről van szó, aztán amikor kötötte az ebet a karóhoz, először visszakérdeztem: >> Ha pasi lennék, ugyanígy feltenné ezt a kérdést?<< Aztán azt mondtam: >> Először is, ezek szerepek. Másodszor pedig többször kéne kimozdulnia az úrnak otthonról, ha azt gondolja, hogy a valóságban nem ilyenek a nők."

Melissa McCarthy egyébként sosem tartozott a vékony alkatú színésznők közé, ám 2012-ben úgy döntött változtat az életmódján. Az orvosa ugyanis közölte vele, hogy ha így folytatja, akkor az hosszú távon az egészségére mehet.

"Mindig is foglalkoztatott a súlyom, és mikor ezt végre fejben elengedtem, és csak a feladatokra koncentráltam, akkor, csodák csodájára, a kilók is elkezdtek leolvadni. Minden nap 20-30 percet kocogok, és sokkal egészségesebben étkezem. Ez nagyon nehéz, de sokkal jobban érzem magam így."

McCarthy 45 kilótól szabadult meg 5 év alatt - hogy hogyan, arról itt írtunk bővebben. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss