Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Melegszendvics gombával, camembert-rel és fügével

45 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

Serpenyőben felhevítjük az olajat, és nagy lángon megpirítjuk rajta a megtisztított, feldarabolt gombafejeket. Hozzáöntünk egy kevés vizet, sózzuk, borsozzuk, és közepes lángon puhára főzzük a zöldséget. Végül beleforgatjuk a finomra vágott petrezselymet.

2.

A fügéket felszeleteljük. A sajtot vékony szeletekre felvágjuk, és elrendezzük azokat a kenyérszeleteken. A gombaragut rájuk halmozzuk, és a fügeszeleteket elosztjuk rajta. A szendvicseket sütőpapírral leterített sütőlemezre tesszük, a grillfokozatra állított sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a sajt megolvad. Forrón tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss