Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Meleg tonhalas krumplisaláta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg újkrumpli
  • 2 evőkanál pesto
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 2 paradicsom
  • 1 konzerv olajos tonhal
  • 25 dkg zsenge zöldbab (fagyasztott is lehet)
  • 2 marék zsenge spenót
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: A meghámozott krumplit megfőzzük. Amíg fő, a pestót és az olajat összekeverjük. A paradicsomokat elfelezzük, a tonhalat alaposan lecsöpögtetjük. A zöldbabot a fövő krumplihoz adjuk, 4 percig főzzük.

    A zöldségeket leszűrjük, hozzáadjuk az apróra tépkedett spenót leveleket. Összekeverjük a tonhallal, sózzuk, borsozzuk, rácsöpögtetjük a pestós öntetet. Melegen tálaljuk.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viktória, stylist: Matis Edit Dodi

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin