Elkészítés: 1. Bélelj ki sütőpapírral egy négyzögletes, kb. 20x20 cm-es, mély sütőformát.
2. Törd össze a csokoládét egy hőálló edényben, majd add hozzá a vajat. Az edényt helyezd egy forró vízzel teli lábas fölé, és várj, amíg a csoki és a vaj megolvad. Időnként keverd meg.
3. Keverd össze a tojást és a cukrot, szitáld rá a lisztet, majd keverd össze a csokival és a vajjal. Kanalazd a keveréket a sütőformába.
4. Előmelegített (170 fokos) sütőben süsd 30 percig. Hagyd a formában hűlni 5 percig, majd vágd 8 egyforma részre.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre