Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megújultunk!!!

Mi nagyon szeretjük a Mindmegettét. Nyolc éve indult, és egyszerűen hozzászoktunk, otthonunk és társunk lett.

Többször nekifogtunk, hogy megújítsuk, de mindig rájöttünk, hogy tulajdonképpen jó úgy, ahogy van. De mostanra annyi tartalom (recept, cikk, játék és szolgáltatás gyűlt össze), hogy úgy éreztük: muszáj rendeznünk. És ha már rendezzük, legyen új ruhája.

Ne gondoljátok, hogy egyszerű volt. Szerettük volna, hogy praktikusabb és még barátságosabb legyen. Ezért témákra osztottuk az oldalt. Aki receptet keres, keressen a keresőben, vagy vándoroljon a RECEPT fülre, ahol csak receptválogatásokat és friss recepteket talál. Aki elmélyedne egy-egy hozzávalóban vagy ételben, olvasgasson az OLVASNIVALÓKBAN. Aki diétázik, most sok-sok lehetőség közül választhat, és vezetheti a súlyváltozását a FOGYIMÉRCÉBEN.

Minden, ami szerintünk fontos, szép nagy fotóval jelenik meg mostantól a nyitóoldalon. A receptekre pedig sokkal hatékonyabban kereshettek a keresőnkkel, és nem csak recept, de a témához kapcsolódó cikk, fórumbeli hozzászólás is segíthet a témában.

Azt gondoljuk, hogy a Mindmegette eddigi sikere – a sok recept mellett – a személyes és közvetlen hangvételnek volt köszönhető. Ezt szeretnénk még erősíteni… Mostantól saját blogjainkat olvashatjátok minden nap az oldalon. Jamie Oliver blogja mellett folytatódik a Mesterkurzus Balázzsal és Zsolttal, de becsatlakozik két olvasó, Habliliom és Mozzarella is. A kávés blog mellett pedig elindul a boros blog is… És még vannak újabb terveink. :)

Az, hogy hihetetlenül jó közösség gyűlt itt össze, az nem kérdés. Számunkra megható látni a lelkesedéseteket, a szeretetet, amit a konyha, a főzés iránt éreztek. Meg még… egymás iránt. Hihetetlenül sok pozitív hozzászólás érkezik, és amint becsúszik egy kicsit negatívabb, összefogtok, és igazságot osztotok, véditek és támogatjátok azt, akit támadtak. Ez hihetetlenül nagy dolog, és büszkék vagyunk rá, hogy ilyenek vagytok, ráadásul a mi hűséges olvasóink! Biztosak vagyunk abban, hogy már eddig is sokat segítettetek egymásnak, és szeretnénk most még több lehetőséget adni arra, hogy ti jobban megismerhessétek egymást.

Mostantól saját profiloldalatok lehet (SAJÁT OLDALAM), ahol fotóval, néhány személyes élménnyel bemutatkozhattok, büszkélkedhettek a legnagyobb kulináris sikeretekkel és töredelmesen bevallhatjátok a legnagyobb kudarcot is. Sőt… meg is ismerkedhettek egymással. Hiszünk abban, hogy a terített asztal körül kellemes beszélgetések, sőt… igazi barátságok is kialakulhatnak.

 

És ha már mindent kiolvastatok és a másnapi receptek is megvannak, akkor lehet lazítani. Új játékokkal készülünk, amelyek persze mind a konyhában folynak… A gyümölcsszüret és a gofricsokizás mellett lesz palacsintás játék is, illetve gyönyörű puzzle, és hamarosan a gumimacik is színre lépnek…

Szeretnénk, ha továbbra is jól éreznéd magad nálunk… Ha valamire vágysz, vagy ha valami nem tetszik, írd meg a mindmegette@mindmegette.hu címre, mert nekünk a te véleményed a legfontosabb! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss