Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megtaláltuk Magyarország kedvenc receptjét! Mindmegette szülinapi játék - eredményhirdetés!

default user icon
MME
Múlt héten véget ért a Mindmegette 15. születésnapja alkalmából meghirdetett receptversenyünk. Rengeteg nagyon gusztusos, nagyon ötletes és egyedi, egyben autentikus recept érkezett, a zsűrinek nem volt könnyű dolga. Segítségül hívtuk a Danubius Hotels Margitsziget séfjét, Csizma Andrást, hogy segítsen a döntésben. Így született meg az alábbi sorrend.

Az ország kedvencének igazi, magyaros fogást kerestünk - desszertet és főételt - , olyan ikonikus ételeket, amelyeket talán minden háznál másképp készítenek. 

A FŐÉTEL kategória fődíjasa:

Kard Sándorné, a fokhagymával tűzdelt nyúlragu, szőlőraguval receptjével.
Nyereménye: Egy 2 éjszakás wellness üdülés 2 fő részére, teljes ellátással a választott Danubius Hotelben, előre egyeztetett időpontban a kiemelt időszakok kivételével.

2. helyezett:

Bíró Sára, a hagyományos harcsapaprikás túrós csuszával receptjével.
Nyereménye: egy Russell Hobbs ajándékcsomag!

3. helyezett:

Szabó Veronika a Tokaji aszúban érlelt libamáj, házi kaláccsal receptjével.
Nyereménye: egy Russell Hobbs ajándékcsomag!

 A desszert kategória fődíjasa:

Kovács Noémi, a Rákóczi túrós kosárka receptjével.
Nyereménye: Egy 2 éjszakás wellness üdülés 2 fő részére, teljes ellátással a választott Danubius Hotelben, előre egyeztetett időpontban a kiemelt időszakok kivételével.

2. HELYEZETT:

Galgóczi Csilla a házi kürtős kalács receptjével
Nyereménye: egy Russell Hobbs ajándékcsomag!

3. HELYEZETT:

Putóczki Gáborné túrós rétes - gluténmentesen receptjével.
Nyereménye: egy Russell Hobbs ajándékcsomag!

A nyerteseket e-mailben is értesítjük!

A két fődíjas receptről Csizma András, a Danubius Health Spa Resort Margitsziget séfeje így nyilatkozott:

"A nyúlcombot kölessel kínálnám. Izgalmasabb, mint a rizs, remekül passzol mind a sós bacon-höz mind az édes szőlő raguhoz. Így, a telet várva tökéletes kiegészítője az egészséges táplálkozásnak mert a hideg időkre felkészíti a szervezetet. Remek rostanyag forrás, gluténmentes és elősegíti a normál bélműködést. Jó hatással van a bőrre, szemre, körmökre. Egy kis finomra vágott petrezselymet kevernék bele ami feldobja a színét. Tálaláskor a tányért gránátalma magokkal díszíteném.
A Rákóczi túrós kosárkákban az tetszett, hogy a hagyományos desszertet új köntösben prezentálja, szakítva a régi tálalás egyhangúságával."

Gratlálunk!

Mindenkinek köszönjük a fantasztikus recepteket, és akik most nem nyertek, ne csüggedjenek, figyeljék a Mindmegettét, ugyanis hamarosan újabb  játékkal jelentkezünk, és hasonlóan lelkesítő fődíjjal!

A receptversenyre beérkezett recepteket itt találjátok >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss