Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a helyed, ha szenvedélyed a gasztronómia

default user icon
MME
Ha szenvedélyed a gasztronómia, akkor az Ételműhelyben a helyed. Október 10-én nyitott meg Budapest első gasztrostúdiója, amely nem csak az ételfotósokat és a bloggereket várja.

Újpesten a Szent István téren bárki betérne enni is a hangulatos Ételműhelybe. A hely azonban nem étterem, hanem egy olyan stúdió, amelyben minden olyan ember otthon érzi magát, akinek a szenvedélye a gasztronómia.

A  gasztrostódió egy igazi szerelemgyerek, hiszen az alapítókat, Iklódi Dórát, gasztrobloggert és Hack Barnabást, a Michelin-csillagos Costes Downtown szakácsát nemcsak a házasság köti össze, hanem az étel iránti szenvedély is. 

A céljuk az volt, hogy létrehozzanak egy alkotó helyet, ahol minden a gasztronómia körül forog. Az ételfotósok és gasztrobloggerek kedvükre fotózhatnak vagy forgathatnak, ehhez pedig minden eszköz a rendelkezésükre áll, a profin felszerelt konyhától kezdve, a foodstyling eszközön át egészen az egyedi, kézműves kerámiákig és ehető virágokig.

A stúdió azonban kiváló hely csapatépítő tréningekhez, zártkörű üzleti reggelighez, vacsorákhoz, vagy épp sütős-főzős workshopokhoz.  Minden hónapban néhány alkalommal pedig lakáséteremmé alakul a stúdió, ahol a vacsoraesteken nemcsak belekóstolhatnak a vendégek a jobbnál jobb falatokba, hanem meg is leshetik az elkészítés folyamatát a látványkonyhában.

A PALÁGYI ESZTER VEZETTE COSTES LETT 2018 LEGJOBB ÉTTERME >>>

MEGVAN BUDAPEST 5. MICHELIN-CSILLAGA! A COSTES DOWNTOWN IS A LEGJOBBAK KÖZÖTT >>>

 

 

Ezek is érdekelhetnek