Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sztárszakácsok tesztelték a BOSCH és a NEFF high-tech konyhai berendezéseit - megnyílt a Bosch Home és NEFF Gourmet Center

default user icon
MME
Hőálló turmixgép, automatikus sütőszenzorral rendelkező sütő és összeköthető indukciós főzőlapok - ez csak három olyan apróság, amivel a Bosch Home háztartási készülékei megkönnyítik a mindennapokat, egyben igazi élménnyé varázsolják a konyhában töltött időt. Mostantól mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni ezeket a hight-tech háztartási gépeket a nemrégiben megnyílt Bosch Home és NEFF Gourmet Centerben, ahol ráadásként a NEFF, olyan különleges készülékekkel vezeti be a látogatókat a szenvedélyes főzés rejtelmeibe, mint például az eltűnő sütőajtóval rendelkező Slide & Hide sütő.

Az új bemutatóterem célja, hogy ösztönözni tudja az érdeklődőket és megkönnyítse a háztartási gépek kiválasztásának folyamatát azzal, hogy egyedi látogatói élményt kínál attól a pillanattól kezdve, hogy átlépték a bemutatóterem kapuit.

Inspiráló környezet, high-tech otthonok

Az érdeklődők lehetőséget kapnak, hogy beléphessenek a legmagasabb szintű innovációk világába, ahol ihletet nyerhetnek otthonuk még tökéletesebbé és egyedibbé tételére. Saját szemükkel láthatják a modern design, a különlegesség és tökéletesség harmóniáját, miközben interakcióba léphetnek a készülékekkel egy újszerű, inspiráló környezetben, melynek egyik fókusza a Bosch Home Connect. A Home Connect funkciónak köszönhetően ugyanis új lehetőségek nyílnak meg otthonunkban. Segítségével a vásárló a lakásban, vagy akár távoli hozzáféréssel is kényelmesen vezérelheti és felügyelheti okos háztartási készülékeit - ehhez csupán egy Home Connect funkcionalitással rendelkező háztartási gépre, illetve Wi-Fi hálózatra és egy okostelefonra vagy tabletre van szükség.

Több, mint egy bemutatóterem

A Bosch Home és NEFF Gourmet Centerben a kereskedő partnerek és az egyéni vásárlók egyaránt megtekinthetik a háztartási készülékek széles választékát. Egyedülálló szolgáltatásként szakértői tanácsadásra is lesz lehetősége az érdeklődőknek, melyet foglalás útján, szabadon választható időpontokra igényelhetnek.

Egyedi látogatói élmény

A Bosch Home és NEFF Gourmet Center célja, hogy egy olyan légkört teremtsen, ami inspirálja a vásárlókat, a dizájnereket, a belső építészeket és akár profi szakácsokat is egy még különlegesebb konyha kialakítására; bemutatja azt a minőséget és teljesítményt, amelynek köszönhetően a Bosch és NEFF márkák prezentálják az iparág legizgalmasabb portfólióját, emellett kulináris élvezeteket nyújt, és a legmagasabb szintre emeli a teljes főzési élményt!

A Bosch Home és NEFF Gourmet Center sok szeretettel várja a kedves érdeklődőket minden hétköznap 9.00 – 17.00 óra között.

Cím:
BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft.
1023 - Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28.
Óbuda Gate Irodaház

Ezek is érdekelhetnek

Friss