Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meglepte egy fővárosi étterem dolgozóit Arnold Schwarzenegger - Fotó

default user icon
MME
A Budapesten forgató Arnold Schwarzenegger meglepett már néhány embert az edzőteremben, ám ezúttal nem az bicepszére, hanem a hasára dolgozott, így egy étterem munkatársaival pacsizott le.

 Arnold Schwarzenegger is csatlakozott azoknak a világsztároknak a sorához, akik Budapesten forgatva beugrottak vacsorázni a belvárosi Trattoria Pomo D'oro étterembe. A Terminátor új része miatt hazánkba érkező színész, kellemes meglepetést okozott a hely munkatársainak, legalábbis erről árulkodik, a Facebookra csütörtökön este kikerült poszt.

"Egy igen kellemes meglepetés tegnap estéről. Séfünk, Rosario Simeoli és mindenki Terminátora, Arnold Schwarzenegger" - írták.

A hely tulajdonosan Gianni, néhány hete interjút adott a Mindmegettének, amelyben így nyilatkozott, amikor az étteremben megforduló világsztárokról kérdeztük: "annak olyan sztárok, akikről sosem gondoltam volna, hogy ennyire jófejek. Russell Crowe fantasztikusan jó arc, akár Jamie Foxx. A legnagyobb öröm számomra Anthony Hopkins látogatása volt, ő valóban egy Sir, egy úriember" - ecsetelte kolléganőknek Gianni, aki azt is elmondta, hogy volt e olyan híresség, akiben csalódott!

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss