Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Meglepő, milyen ételekkel tömte magát Grace Kelly, a színésznőből lett hercegnő

Grace Kelly, a színésznőből lett hercegnő egy ételről azután sem tudott lemondani, hogy hátrahagyva az álomgyárat, Európába költözött.
Hirdetes

Nem is olyan régen írtuk meg, hogy Vilmos és Harry herceg imádtak gyorséttermi ételt enni , amikor gyerekek voltak. És bár a palotában nem mindenki nézte ezt jó szemmel, Diana gyakran engedte meg nekik, hogy bekapjanak egy-egy hamburgert. Nem volt ezzel másképp Grace Kelly sem.

A  színésznőről az a hír járta, hogy minden hétköznap hajnal ötkor kelt, miatta soha nem kellett forgatást leállítani, és a munka végeztével szívesen bekapott egy hamburgert, vagy sajtburgert. Nos, az amerikai Grace Kelly még azután is ragaszkodott a kedvenc sajtburgeréhez, hogy 1956. április 18-án összeházasodott III. Rainer monacói uralkodó herceggel és Európába költözött. 

Ami egyébként az esküvőt illeti, nos a herceg és neje, valamint a meghívott 600 vendég nem kiszáradt csirkemellel tömte a bendőjét. Kaviárból és rákból készült fogások, füstölt lazacos falatkákból,  méregdrága pezsgők és egy hatemeletes, 90 kilós esküvői tortából falatozhattak. A tortát sokáig kulináris remekműnek tartották, ami a vőlegénynél és a menyasszonynál is magasabb volt. Az első emeletet cukorból faragták ki a Hercegi Palota formájára. De megjelent a cukrászsüteményen a hercegi korona is. 

8 VILÁGSZTÁR ELÁRULTA, MI A KEDVENC ÉTELE

EZEK VOLTAK PETŐFI SÁNDOR KEDVENC ÉTELEI


  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Hirdetes
Hirdetes

Magazin

Hirdetes
Hirdetes