Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meglepő! Ezt az ételt imádja a kis Lajos herceg

default user icon
MME
Katalin hercegné ha nem is túl sokszor, de olykor elárul néhány titkot gyermekeiről. Vilmos felesége azt már korábban elmondta, hogy a két nagyobbik gyerekük, a hatéves György és a négyéves Sarolta imád a konyhában segíteni, Katalin most pedig azt árulta el, hogy a 19 hónapos Lajosnak mi a kedvenc étele.

Vilmos herceg és Katalin hercegné szeret főzni, sosem csináltak titkot abból, hogy olykor vacsorára nem a Kensington Palota szakácsai, hanem saját maguk készítenek különböző fogásokat, kedvencük a curry csirke. A főzés Vilmoséknál is családi program, sokszor a gyerekek is besegítenek. György és Sarolta például nagyon szeret tésztát gyúrni.

- György és Sarolta szeret a konyhában sürögni. Imádják gyúrni a tésztát, tetszik nekik, hogy lisztes a kezük. Szeretik az ételekbe, például egy salátába belerakni a hozzávalókat - mesélte korábban a hercegné. - Én nagyon szerettem, ha a konyhában vannak, mert ez egyrészt önállóvá is teszi őket és kreatívabbak is lesznek.

Katalin és Vilmos karácsonykor a BBC Mary Berry karácsonyi show-jában is szerepelt. Katalin ott mesélt arról, hogy saját kerjük is van és azt is elárulta, hogy Lajos, aki áprilisban lesz 2 éves, melyik zöldséget szereti a legjobban.

- Saját zöldségeket termesztünk - mondta Middleton Berry-nek. - A kertünkben van sárgarépa, bab, cékla. A cékla nagy kedvencünk, Lajos nagyon imádja.

Katalin azt is elmondta, hogy Sarolta pedig a burgonyát szereti nagyon. Vilmosék egyébként semmilyen ételtől nem tiltják a gyerekeket. Reggelire ők is sok gyerekhez hasonlóan gabonapelyhet esznek. Az édességeket, a fagyit is nagyon szeretik. Vilmos pedig nem egyszer rendelt már titokban pizzát a családnak, ami György nagy kedvence.

KATALIN HERCEGNÉ ELÁRULTA, MI SAROLTA KEDVENC ÉTELE >>>

EZÉRT NEM EHET EGYÜTT A SZÜLEIVEL GYÖRGY HERCEG ÉS SAROLTA HERCEGNŐ >>>

EZÉRT A 4 ÉTELÉRT RAJONG KATALIN HERCEGNÉ >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss