Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megjelent az Édességek könyve 120 szezonális desszerttel

default user icon
MME
A napokban mutatták be a Kisalföld receptjei sorozat 20. kötetét, az édességek könyvét. Az exkluzív kiadványban a 120 recept mellett nagyon sok hasznos információt is találnak a sütni vágyók.

A szezonális táplálkozás egyre fontosabb szerepet kap a hétköznapjainkban és nemcsak akkor, amikor ebédet vagy vacsorát készítünk a családnak, hanem például a süteménykészítésnél is érdemes termelői piacokról beszerezni a hozzávalókat legyen szó akár tojásról, vajról, vagy gyümölcsről. Az Édességek könyvében a szezonalitás kap hangsúlyt, négy évszak 120 desszertjét találhatjuk meg az olyan népszerű receptektől kezdve, mint például az almás rétes, a linzerkarika, a gofri, vagy a macaron. A befőzés rovatban pedig a befőzési útmutató mellett különbözö lekvárok, gyümölcszselék, dzsemek receptjeit.

A sütni vágyókat, kezdőket és haladókat egyaránt sütési ábécé is segíti. A könyvben dietetikus szakértő tanácsokkal lát el minket, segít abban, hogy mely alapanyagokat mivel lehet helyettesíteni a különböző egészségügyi problémákkal küzdőknek.

A könyv megrendelhető a terjesztes@kisalfold.hu e-mail címen vagy a 96/504-504 telefonszámon. Ára 3.990 Ft (Kisalföld előfizetőknek 2.490 Ft)

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss