Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meghan Markle kipakolta Harry herceg hűtőjét

default user icon
MME
Meghan Markle egészséges életmódra fogta Harry herceget. A brit királyi család tagja búcsút intett az alkoholnak, a pizzának, és a hamburgernek. Sussex hercegnője pedig gondoskodik arról, hogy minél egészségesebb ételeket egyen helyette.

Harry herceg és Meghan Markle még csak randiztak, amikor az amerikai színésznő bátor lépésre szánta el magát. A brit lapok beszámolója szerint Meghan nem tartotta helyesnek Harry herceg étkezési szokásait, ezért lecserélte a hűtőszekrényének a tartalmát. Harry búcsút inthetett az alkoholnak, helyette csak zöld smoothie-t talált a hűtőben és kedvenc ételei helyét pedig elfoglalta a hummusz, a chiapuding, vagy a sárgarépa.

Andrew Morton szerint, aki Meghan - Hollywoodból a Buckingham-palotába címmel könyvet írt a hercegnéről, Meghan Markle imád főzni, szereti a kulináris élvezeteket, de odafigyel arra is, hogy minél egészségesebben étkezzen. Az első gyermekét váró sussexi hercegné elsősorban növényi alapú ételeket eszik, húst szinte alig. Ebédre salátát és sok zöldséget fogyaszt. A fehérjét pedig olyan szuperélelmiszerekből pótolja, mint a bab vagy a csicseriborsó. Harry felesége pedig nagy gondot fordít családja egészségére is, így a herceg is hasonlóan étkezik. 

Meghan Markle egyébként a tavaly májusi esküvőjük előtt is diétára fogta a herceget.  Bennfentesek szerint Harrynek egyáltalán nem okozott gondot az életmódváltás. Amellett, hogy egészségesebben étkezik, a sportra is rákapott. Edzőterembe jár és felesége hatására még a jógát is kipróbálta, ami egyre jobban tetszik neki. 

- Meghan csak megmutatta Harrynek, hogy van egy másik út is, aminek a herceg rajongójává vált. Harry sokkal egészségesebben eszik, sportol és sokkal jobban érzi magát - árulta el egy bennfentes a brit lapoknak.

ÍME MEGHAN MARKLE ESKÜVŐI DIÉTÁJA >>>

EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS MEGENNIE MEGHAN HERCEGNÉNEK >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss