Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Edd az, amit a hercegné: főzd meg Meghan Markle kedvenceit - receptekkel!

default user icon
MME
Harry herceg feleségének kifinomult stílusát több millió nő figyeli és másolja világszerte. Kevesebben tudják azonban, hogy Meghan Markle nem csak az elegáns ruhákat, hanem a kulináris élvezeteket is nagyra értékeli. Szeretnéd tudni, hogy milyen ételek a kedvencei? Most megkóstolhatsz, sőt, meg is főzhetsz néhányat!
Reggeli nélkül sehova

Meghan minden napját vitamindús reggelivel indítja. Nagy kedvence a zabkása banánnal vagy más gyümölcsökkel felturbózva, manukamézzel és virágporral a tetején, de ha éppen nem ehhez lenne kedve, egy kiadós, friss fűszerekkel szórt sajtos omlett és tószt kerül a tányérjára. Bármelyikre is essen a választása, a reggeli falatokat mindig egy bögrényi forró, citromos vízzel kíséri.

ÍME MEGHAN MARKLE 9 KEDVENC ÉTELE >>> 
A titok a harmóniában rejlik

Az egykori színésznő elárulta, hogy hétköznaponként jobban odafigyel a táplálkozására, általában gluténmentes, vegán étrendet tart; egyszerűen azért, mert észrevette, hogy a liszt és a hús mellőzésének köszönhetően szebb a bőre és lényegesen energikusabbnak érzi magát.

„A hét elején még szigorúbb vagyok magammal, aztán hétvégére lazábban veszem a dolgot” - nyilatkozta korábban. A hangsúly a harmónián van, nem vonja meg magától a nassolnivalókat, de hisz a mértékletességben és a sok sportban. A kávéfogyasztás terén sem esik túlzásokba. Délutánokként kerüli a koffeintartalmú italokat, inkább egy green juice-t kever magának alternatívaként.

„A legegyszerűbb megoldás kávéért rohanni, amikor délután négykor az ember teljesen le van merülve. De észrevettem, hogyha összeturmixolok egy almát, spenóttal, citrommal, gyömbérrel és ezzel indulok munkába, az majdnem ugyanolyan hatásos, mint egy csésze eszpresszó.” - árulta el a Today magazinnak.

MEGHAN MARKLE KIPAKOLTA HARRY HERCEG HŰTŐJÉT >>> 
Hedonista hercegnő

Mértéktartás ide, mértéktartás oda, Meghan is nagy rajongója a finom ételeknek, ezért időnként megkíván olyan fogásokat is, amik nem szerepelnek a táplálkozási szakértők ajánlásaiban. A vegán étrend mellett olykor nem tud ellenállni egy kis sült csirkének, odavan a sült krumpliért, és egyszer azt is bevallotta, hogy néha semmi mást nem kíván jobban egy mikróban melegíthető dobozos Mac and Cheese-nél.

Meghanról azt is lehet tudni, hogy nagy rajongója a jó minőségű vörösbornak, és kaliforniai lány lévén imádja a tacót. Harry herceg felesége korábban azt nyilatkozta, hogy kevés dolog teszi boldogabbá annál, mint amikor beleharap egy jó nagy halas tacóba, és azt is többször elmondta, hogy bárhová utazik a világban, a tésztaételeket sosem hagyja ki.

FOTÓ: EZT REGGELIZI MEGHAN MARKLE ÉS HARRY HERCEG >>> 
Étkezz úgy, mint egy hercegnő!

Szeretnéd te is megkóstolni Meghan Markle kedvenc ételeit? Íme egy pár, recepttel!

SPAGHETTI PUTTANESCA >>> 
HALAS TACO >>> 
MEGHAN MARKLE ROPOGÓS-CITROMOS CSIRKÉJE >>> 
MEGHAN MARKLE SÜTŐTÖKÖS SAJT FONDÜJE >>>


Ha szeretnéd tökéletesen elkészíteni ezt a két finomságot, miközben szuper konyhai praktikákat is ellesnél egy profitól, akkor gyere el március 1-2-3-án a Konyhakiállításra, és nézd meg, hogyan készíti Németh Ádám, egykori Konyhafőnök nyertes a spagettit és a tacot!

EZEK AZ ÉTELEK TILTÓLISTÁSAK LEHETNEK A TERHES MEGHAN MARKLE-NEK >>> 

Ezek is érdekelhetnek