Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Íme Meghan Markle 9 kedvenc étele

default user icon
MME
Meghan Markle szívesen hódol a gasztronómiai élvezeteknek. A gyönyörű színésznőnek a kezét is egy tál sült csirke felett kérte meg Harry herceg, akivel május 19-én összeházasodtak. Meghannak azzal, hogy bekerült a brit királyi családba, a kedvenc ételéről is le kellett mondania. De lássuk, hogy pontosan mik azok az ételek, amiket imád a hercegné.

1. Banános zabkása

Amikor Meghan Markle a Brilliáns elméket forgatta, akkor banános zabkását reggelizett agave sziruppal.

2. bor és sült krumpli

Meghan egy korábbi interjúban bevallotta, hogy két gyengéje van, ez pedig a vörös bor és a sült krumpli. Kedvenc vörösboráról, a Tignanellóról nevezte el életmód blogját is. De szereti a rosét is.

3. Zöld smoothie

A gyönyörű színésznő a reggeli kávét lecserélte smoothie-ra. Kedvenc zöld itala almából, kelkáposztából, spenótból, citromból és gyömbérből készül.

4. Egészséges snakcek

Meghan is szeret nassolni. Persze csokoládé, vagy chips helyett egészségesebb snackeket fogyaszt. Például gyümölcs szeleteket mandulavajjal, vagy dinnyét fahéjjal megszórva.

5. Taco

Kaliforniai lány lévén imádja a tacókat. Harry herceg felesége korábban azt nyilatkozta, hogy kevés dolog teszi boldogabbá annál, mint amikor beleharap egy jó nagy halas tacóba. Gyanítjuk, hogy ez a véleménye azóta változott, de a tacó még mindig a kedvence.

6. avokádó

Meghan annyira szereti az avokádót, hogy szerinte ha az ember nincs jó passzban, akkor ha megeszik egy avokádót máris jobb lesz a kedve. Meghan szerint hasonló hangulatjavító egy jóga óra vagy a strandolás.

7. Csirke

Azt már eddig is sejtettük, hogy a hercegné szereti a csirkét, hiszen Harry herceggel egy közös interjúban meséltek arról, hogy sült csirkét ettek, amikor Harry megkérte szerelme kezét. Meghan Markle nem csak a sült csirkét szereti. Nagy kedvence az adobo csirke, ami egy Fülöp-szigeteki specialitás.

8. Cukkinis tészta

Meghan a tésztával "gyűlöllek-szeretlek" kapcsolatot ápol. A gluténtól igyekszik tartózkodni, de a cukkinikrémes tésztának nehezen áll ellen.

9. Kagyló

Meghan Markle imádja a tenger gyümölcseit, azonban ezek azok az ételek, amelyekről le kell mondania. A brit királyi család számára tiltólistás a kagyló és minden tengeri herkentyű, mert ezektől az ételektől lehet a legkönnyebben ételmérgezést kapni.

KIDERÜLT! ÍGY TARTJA BOMBA ALAKJÁT HARRY HERCEG BARÁTNŐJE >>>

DURVA! ENNYIBE FOG KERÜLNI HARRY HERCEG ÉS MEGHAN MARKLE ESKÜVŐJE >>>

EZ AZ EGYSZERŰ SÜTEMÉNY LESZ HARRY HERCEGÉK ESKÜVŐI TORTÁJA - ÍME A RECEPT! >>>

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss