Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Minden, amit Harry herceg és Meghan esküvői menüjéről eddig tudni lehet!

default user icon
MME
Ugyan Harry herceg és Meghan Markle esüvőjéig még hónapokat kell várni, mégis sokan várják izgatottan az újabb információmorzsákat a királyi lagziról. A brit lapok megkezdték a találgatásokat: ezeket lehet sejteni az esküvői menüsor részleteiről.

Egyes brit lapok szerint az ételek és italok kiszállítását ugyanaz a cég intézi majd, amelyik Vilmos herceg és Katalin hercegné, valamit Pippa Middleton esküvőjén.

 Az ételek

Az amerikai lagzikkal ellentétben, melyeket általában késő délután vagy este tartanak, és vacsora és tánc a program, a brit király esküvők a nap korábbi szakaszában kezdődnek. Vilmos és Katalin például helyi idő szerint délelőtt 11-kor kelt egybe, ezután az ifjú pár és családja a királynő által tartott ebéden vett részt. A nap egy szűkebb körű vacsorával zárult, ami lazacból, bárányból és egy desszerttrióból állt.  

Bár a királyi esküvőkön hagyományos angol ünnepi menüsort szokás felszolgálni, Harry és Meghan lagziján valószínűleg ínyencségek is helyet kapnak az asztalon, hiszen a menyasszony magát a gasztronómia szerelmesének vallja.

Az italok

Ha figyelembe vesszük, hogy Meghan az eljegyzéséig egy The Tig névet viselő blogot futtatott, ami a toszkán Tignanello vörösbor nevére utal, biztosak lehetünk benne, hogy borban nem lesz hiány az esküvőn! 

A torta

Ismeretlen források szerint Meghan és Harry esküvőjén - rendhagyó módon - banántortával kínálják majd a vendégeket. Úgy tűnik, a pár számára szimbolikus jelentéssel bír a banán. A sült csirke mellett például ez Harry herceg egyik kedvenc étele. Egyesek pedig úgy gondolják, hogy a Meghan Instagram-oldalára posztolt banános kép volt a kapcsolatuk első, beharangozó szimbóluma.

A számla

Ahogy Vilmos és Katalin esetében is, a királyi család állja az esküvői ceremónia, a menü és a díszítés teljes összegét, így a menyasszonynak már csak arra kell koncetrálnia, hogy megtalálja a tökéletes menyasszonyi ruhát! 

 
KIRÁLYI DIÉTA: EZZEL A MÓDSZERREL FOGYOTT KATALIN HERCEGNÉ >>>  

IMÁDNIVALÓ! ÍGY REAGÁLT HARRY HERCEG, AMIKOR POPCORN-LOPÁSON KAPOTT EGY KISLÁNYT >>> 

EZT AZ ÉTELT UTÁLJA II. ERZSÉBET! MÉG A KONYHÁBÓL IS KITILTOTTA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss