Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meghan Markle diétára fogta Harry herceget

default user icon
MME
Nincs olyan menyasszony, aki ne fogyókúrázna az esküvője előtt, Meghan Markle is készül a nagy napra, május 19-re, amikor feleségül megy Harry herceghez. Persze a gyönyörű színésznő most is tökéletes formában van, Harry hercegnek azonban még fogynia kell az esküvőig, úgyhogy kedvese diétára fogta.

Meghan Markle-ön egy deka felesleg sincsen, Harry herceg viszont még 4 kilót szeretne fogyni a május 19-i esküvőjükig. A DailyMail szerint a hercegnek le kellett mondania kedvenc ételeiről, hónapok óta nem evett pizzát, hamburgert és sült krumplit. És hogy mit eszik helyette? Harry átvette kedvese, Meghan étkezési szokásait.

A színésznő elsősorban növényi alapú ételeket eszik, húst szinte alig. Ebédre salátát és sok zöldséget fogyaszt. A fehérjét pedig olyan szuperélelmiszerekből pótolja, mint a bab vagy a csicseriborsó. Harry a szénhidrátdús ételek és a feldolgozott élelmiszerek helyett kelkáposztát, quinoát és zöldségturmixokat fogyaszt, és a húsbevitelt is minimálisra csökkentette.

- Meghan teljesen megváltoztatta Harry étrendjét. Az eredmény meg is lett, hiszen négy kilót leadott a herceg, ami nem kevés egy olyan embertől, aki amúgy is vékony - mondta egy bennfentes a DailyMailnek.

Harry herceg olyan komolyan gondolja a diétát, hogy még egy konditerembe is bérletet váltott. A bulvárlap úgy tudja, hogy Harry egy exkluzív edzőterembe jár, amelyben a havi bérlet 575 font (198 ezer forint).

LE KELL MONDANIA KEDVENC ÉTELÉRŐL HARRY HERCEG MENYASSZONYÁNAK >>> 

MINDEN, AMIT HARRY HERCEG ÉS MEGHAN ESKÜVŐI MENÜJÉRŐL EDDIG TUDNI LEHET! >>> 

IMÁDNIVALÓ! ÍGY REAGÁLT HARRY HERCEG, AMIKOR POPCORN-LOPÁSON KAPOTT EGY KISLÁNYT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss