A meggyet egy lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a szegfűszeget és a fahéjat. Felöntjük a vízzel, sóval, ízlés szerint cukorral vagy eritrittel ízesítjük. Amikor felforr, hozzáadjuk a tejszínben vagy kókusztejszínben elkevert pudingport, majd összeforraljuk.
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint tovább fűszerezzük, és először fedő alatt puhára pároljuk, majd fedő nélkül pár percig grillezzük. Ha kész a hús, a meggyszósszal tálaljuk.
A magyar konyhára jellemző leginkább, hogy a gyümölcsökből levest, illetve mártást főzünk. A meggymártás és a sült csirkecomb mindenképp jó párosítás! - scarlett69
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!